ua en ru

"Львівобленерго" відключить від електропостачання шахту "Надія" через 3,5 млн грн заборгованості

ПАТ "Львівобленерго" має намір 28 лютого 2013 р. відключить від електропостачання ДВАТ "Шахта "Надія" у зв'язку із заборгованістю за спожиту електроенергію. Як повідомляє прес-служба "Львівобленерго", станом на 26 лютого ц.р. заборгованість шахти складає 3,5 млн грн і 22 лютого керівництво шахти було попереджено про припинення послуг електропостачання з 28 лютого.

Також "Львівобленерго" звернулось офіційними листами щодо стану розрахунків за спожиту електричну енергію ДВАТ "Шахта "Надія" і про припинення електропостачання боржника на адреси: прокуратури Львівської області; Львівської обласної державної адміністрації; територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області; Держенергонагляду у Львівській області; Головного територіального управління МНС України у Львівській області; ГУ МВС України у Львівській області; Управління СБУ у Львівській області; Червоноградської міськради.

Читайте також: "Київенерго" не буде відключати від електроенергії об'єкти метрополітену, що забезпечують перевезення пасажирів