ua en ru

"Київенерго" приступила до будівництва підстанції "Московська" вартістю 192,5 млн грн

ПАТ "Київенерго" розпочала будівництво нової підстанції 110/10 кВ "Московська" з лінією електропередачі 110 кВ вартістю 192,5 млн грн. Будівництво нового енергооб'єкту компанія здійснює в рамках підготовки столиці до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, передає прес-служба "Київенерго".
"Введення нової підстанції, з одного боку, підвищить надійність системи енергопостачання столиці під час проведення Євро-2012. З іншого боку - надасть можливість підключати нових споживачів Голосіївського та часини Печерського районів, що особливо актуально сьогодні в умовах активного будівництва, яке зараз тут ведеться", - повідомив технічний директор ПАТ "Київенерго" Олександр Зайцев.
Всі роботи з будівництва підстанції "Московська" ПАТ "Київенерго" виконуються згідно з графіком. Завершення будівництва підстанції і введення її в експлуатацію планується в першому кварталі 2012 року. В цілому в рамках підготовки до Євро-2012 компанією визначені першочергові заходи загальною вартістю 794 млн грн.