ua en ru

"ІСА Прайм Девелопментс" заявляє, що не має відношення до обшуків в "Укрсоцбанку"

До обшуків в ПАТ "Укрсоцбанк" ПАТ "ІСА Прайм Девелопментс" не має відношення. Про це офіційно заявив голова правління групи ІСА Прайм Девелопментс Олександр Башенко, повідомили в компанії.

"Вся інформація, викладена на сайті ПАТ "Укрсоцбанк" про причетність нашої компанії до проведеного обшуку є недостовірною і базується на неперевірених даних. На даний момент відносини банку і нашої компанії врегульовані, підписано мирову угоду і відсутні всі претензії. Причина обшуку та вилучення документів і комп'ютерів в центральному офісі "Укрсоцбанку" по вул. Ковпака співробітниками УБЕЗ нам невідома. Однак спроба прив'язати до цих подій нашу компанію є провокацією і може спричинити за собою юридичні наслідки, оскільки розцінюється нами як завдання шкоди честі та діловій репутації "ІСА Прайм Девелопментс", - зазначив Башенко.

Група "ІСА Прайм Девелопментс" також не коментує ситуацію для ЗМІ в телефонному режимі. "Тому всі коментарі, що вийшли в ЗМІ від нашого імені протягом останнього тижня, насправді не були надані нашими співробітниками", - йдеться в повідомленні.