ua en ru

"Газпромбанк" залучив синдикований кредит в 900 млн дол. у пулу міжнародних фінансових інститутів

ВАТ "Газпромбанк" залучило синдикований кредит у сумі 900 млн дол. у пулу міжнародних фінансових інститутів. Процентна ставка за кредитом складає LIBOR + 2,50%, термін - 3 роки. Залучаються кошти будуть використані на загальні корпоративні цілі банку, включаючи фінансування торгових контрактів, йдеться в повідомленні "Газпромбанку", передає РБК.
"Новий синдикований кредит викликав високий інтерес у найбільших світових фінансових інститутів - в угоді в статусі уповноважених організаторів та букранерів взяли участь 12 провідних міжнародних фінансових інститутів. Угода була успішно закрита в стислі терміни на дуже привабливих умовах вартісних", - відзначив заступник голови правління банку Олексій Обозінцев.
ВАТ "Газпромбанк" входить до трійки найбільших банків Росії. У списку найбільших банків Центральної та Східної Європи займає п'яте місце.Регіональна мережа "Газпромбанку" представлена 44 філіями і п'ятьма дочірніми банками. "Газпромбанк" також бере участь в капіталі трьох зарубіжних банків - ВАТ "Бєлгазпромбанку" (Білорусь), ЗАТ "Арексімбанк" (Вірменія) і АТ "Російський комерційний банк" у м. Цюріх (Швейцарія). Відкрито представництва в Пекіні (Китай), Делі (Індія) і Улан-Баторі (Монголія).