ua en ru

"Чорноморський суднобудівний завод" оголосив про відновлення співпраці з Avin International SA

Державна акціонерна холдингова компанія «Чорноморський суднобудівний завод» (ЧСЗ) і грецька компанія Avin International SA підписали протокол про наміри відновити співпрацю з будівництва танкерів і серії балкерів, повідомили РБК-Україна в прес-службі підприємства.
Зустріч фахівців ЧСЗ із грецькими партнерами (компанії співпрацювали з 1993 по 2002 рр..), А також іншими великими судновласниками і брокерськими компаніями, відбулася в ході робочого візиту українських суднобудівників до Греції.
За словами генерального директора ЧСЗ Валерія Калашникова, відродження співпраці з грецькою стороною - один з перспективних напрямків розвитку заводу. «Цінові та виробничі можливості ЧСЗ дозволяють компанії конкурувати з турецькими, румунськими, болгарськими верфями. І ми маємо намір використовувати всі наявні потужності, повною мірою завантажити обидва стапеля заводу, для розвитку підприємства, як на внутрішньому, так і на міжнародному ринку », - сказав В.Калашников.
Компанія Avin International S.A. входить до промислово-фінансової групу братів Вардіноянісов, власників найбільшого в Греції торгового флоту. З 1993 по 2002 рр.. для цієї компанії на ЧСЗ було побудовано шість танкерів-продуктовозів.