ua en ru

"Челсі" вилетів з Кубка ліги, а "Барса" легко пройшла далі

"Манчестер Сіті" пробився у півфінал кубка ліги, а ось "Челсі" поступився "Сандерленду". "Барса" знову розгромила "Картахену" і вийшла в 1/8 фіналу Кубка Іспанії.

"Манчестер Сіті" пробився у півфінал кубка ліги, а ось "Челсі" поступився "Сандерленду". "Барса" знову розгромила "Картахену" і вийшла в 1/8 фіналу Кубка Іспанії.

Англія

Учасники Ліги чемпіонів УЄФА "Манчестер Сіті" і "Челсі" провели свої матчі в Кубку англійської ліги. "Городяни" впевнено здолали "Лестер" (3:1) і вийшли у півфінал. На восьмій хвилині Александар Коларов вивів "Сіті" вперед ефектним пострілом зі штрафного з 30 метрів, а потім дублем відзначився Едін Джеко, який забив по м'ячу в кожному таймі. "Лестер" задовольнявся голом престижу у виконанні Ллойда Дайера на 77-й хвилині.

Дружині Жозе Моурінью в гостьовій зустрічі з "Сандерлендом" довелося набагато важче. Сині відкрили рахунок на 46-й хвилині, коли Сесар Аспілікуета прострілив з правого флангу в центр на Френка Лемпарда, в боротьбі з якими Кэттермоул зрізав м'яч у власні ворота. Коли здавалося, що перемога у лондонців вже в кишені, "Сандерленд" провів разючу атаку, і Фабіо Боріні зрівняв рахунок ударом з гострого кута. У додатковий час Кі Сун Йон відправив "аристократів" у нокаут, і "чорні коти", що займають останнє місце в прем'єр-лізі, вийшли в наступний етап.

Іспанія

У вівторок в 1/8 фіналу Кубка Іспанії вийшла "Барселона", яка вдома розгромила "Картахену" з рахунком 3:0. По разу відзначилися Педро Родрігес, Крістіан Тельо і Неймар, що принесло каталонцям загальну перемогу з результатом 7:1. У наступний етап також пробилися "Хетафе, "Вільяреал" і "Осасуна". Особливої згадки заслуговує успіх "Леванте": після мінімальної поразки від "Рекреатіво" у першій зустрічі підопічні Хоакіна Капарроса взяли переконливий реванш вдома - 4:0.

Нагадаємо, що раніше "Рома" в Мілані зіграла внічию.

Використані матеріали УЄФА