ua en ru

"Челсі" не встояв проти "Астон Вілли", "Реал" і "Атлетико" синхронно перемогли, а "Баварія" переграла "Байєр"

Чергові футбольні матчі відбулися в головних футбольних чемпіонатах Європи - Англії, Іспанії та Німеччини. Поєдинки пройшли 15 березня.

Чергові футбольні матчі відбулися в головних футбольних чемпіонатах Європи - Англії, Іспанії та Німеччини. Поєдинки пройшли 15 березня.

Англія

Вже на 10 хвилині матчу "Халл" - "Манчестер Сіті" Вінсент Компані підвів своїх колег і отримав червону картку за фол проти Йелавича. Але "городяни" вирішили, що і вдесятьох впораються з суперником, що вони і зробили. Спочатку Сілва точним ударом з-за штрафного відкрив рахунок, а під кінець матчу видав відмінний пас на хід Джеко, який впевнено реалізував вихід один на один.
"Челсі" безрезультатно з'їздив в гості до "Астон Віллі". В середині другого тайму Вілліан отримав другу жовту картку і залишив свою команду в меншості, а потім Делф закріпив перевагу господарів, замкнувши простріл з флангу.

Іспанія

Увага іспанських уболівальників у суботу була прикута до мадридських клубів. Незважаючи на досить швидкий гол "Реала", перемога над "Малагою" далася їм вкрай складно. Єдиний гол забив Роналду. Але і українець Яковенко, який з'явився під кінець матчу, не зміг допомогти "Малазі" відігратися.

"Атлетико" не відпустив далеко "Реал" і також мінімально здолав "Еспаньол". Переможний гол був забитий у другому таймі зусиллями Дієго Кости, який відмінно пробив з хорошої позиції.

Німеччина

У Бундеслізі продовжує обігравати всіх і вся мюнхенська "Баварія". Черговою жертвою підопічних Гвардіоли став "Байєр". Під кінець першого тайму Манджукіч головою відправив м'яч після пасу Швайнштайгера, а на початку другого вже сам Бастіан відзначився голом, класно пробивши зі штрафного. І тільки під кінець зустрічі "Байєр" зміг забити - Кісслінг головою відзначився після навісу Хилберта.

У противотоянии двох "Боруссій" сильнішою виявилася мюнхенгладбахська. Раффаель, який належить київському "Динамо", вивів гостей вперед. Потім Крузе зробив справи дортмундців ще гірше. В середині другого тайму Нордвейт отримав друге попередження і подарував надію господарям, але повноцінно скористатися цим шансом підопічні Клоппа не змогли, забивши лише один гол. Йойич ударом в дотик відправив м'яч після розіграшу кутового.