ua en ru

"Челсі" грав з великим клубом і проти серйозних гравців", - Жозе Моурінью

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью радий гостьовій нічиєї в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Галатасараєм" і вірить в домашні стіни перед зустріччю у відповідь.

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью радий гостьовій нічиєї в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Галатасараєм" і вірить в домашні стіни перед зустріччю у відповідь.

Сутичка в Стамбулі завершилася з рахунком 1:1. За господарів люто вболіввали майже 50 тисяч глядачів, які прийшли в цей вечір на "Тюрк Телеком Арена".

"Це Туреччина, Стамбул, "Галатасарай". Турецький футбол сповнений емоцій. Ми грали з великим клубом і проти серйозних гравців. Це непросто. Перший тайм залишився за нами, у нас були можливості "вбити" гру, але під час контратак були проблеми в завершальній стадії. Також були можливості забити другий гол, що повністю змінило б хід матчу, - цитує Моурінью Eurosport. - У другому таймі суперник став тиснути, користуючись потужними нападниками і активними крайніми захисниками. Нас це не збентежило, але при цьому ми пропустили гол після кутового. Це не порадувало ні мене, ні гравців, але гріх скаржитися".

Якщо уболівальникам "Челсі" у повторному матчі вдасться хоча б наблизитися до тієї підтримки, яку надали фанати "Галатасараю" в Стамбулі, це сильно спростить життя "синіх", вважає Моурінью.

"Тут грати складно, результат чудовим не назвеш. Якщо "Стемфорд Брідж" дасть нам 10 відсотків того, що сьогодні стадіон дав "Галатасараю", я буду радий, - зазначив португалець. - Рахунок 1:1 краще, ніж 0:0, тому підсумок поганим не назвеш. Суперник дуже хороший і дуже досвідчений. На "Стемфорд Брідж" буде важко, я в цьому впевнений".