ua en ru

"Бориспіль" відновив обслуговування рейсів "Аеросвіту"

Аеропорт "Бориспіль" розпочав обслуговувати рейси на відліт компанії "Аеросвіт" після отримання часткової передоплати та гарантійного листа про оплату послуг на наступні дні. Про це йдеться в повідомленні на сторінці аеропорта у Facebook.

"Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" отримало повідомлення від авіакомпанії "Аеросвіт" про часткову передоплату за послуги на наступні дні та гарантійний лист з зобов'язаннями перерахувати кошти за фактично надані послуги у середу, 9 січня 2013 р. В разі не виконання гарантійних зобов'язань або затримок з наступною передоплатою аеропорт "Бориспіль" припинить обслуговування рейсів авіакомпанії на відліт з 12:00 9 січня 2013 р.", - зазначили в прес-службі аеропорта.

Нагадуємо, що у зв'язку з відсутністю вчасної оплати згідно договору авіакомпанією "Аеросвіт" "Бориспіль" призупиняв 4 січня 2013 р. обслуговування рейсів авіаперевізника на відліт, починаючи з рейсу VV 257 Київ-Копенгаген в 12:50.

"Також повідомляємо, що аеропорт "Бориспіль" з 1 листопада 2012 р. надає послуги авіакомпанії "Аеросвіт" на умовах повної передоплати. Просимо пасажирів заздалегідь враховувати факт можливого повторного призупинення рейсів авіаперевізника та планувати свої подорожі із урахуванням цієї обставини", - підкреслили в прес-службі аеропорта.

29 грудня 2012 господарський суд Київської області розпочав провадження у справі про банкрутство авіакомпанії "АероСвіт". Виробництво почате після розгляду відповідної заяви від авіакомпанії.

Читайте також: "АероСвіт" заявляє, що продовжує свою діяльність і виконання поточних зобов'язань