ua en ru

"Белпочта" відкликає 2368 грошових переказів з РФ

Білоруський поштовий оператор "Белпочта" відкликає 2368 грошових переказів з Російської Федерації (РФ). Про це йдеться в повідомленні, оприлюдненому на офіційному веб-сайті ФДУП "Пошта Росії".

"Пошта Росії" інформує своїх клієнтів про те, що на його адресу надійшов офіційний запит від Республіканського унітарного підприємства (РУП) "Белпочта" на відкликання 2368 грошових переказів згідно із заявами відправників, якими володіє білоруський поштовий оператор.
Ці перекази надійшли до Росії з Республіки Білорусь і в даний час ще не виплачені. Відповідно до Правил надання послуг поштового зв'язку, Пошта Росії повинна відправити їх назад РУП "Белпочта" для повернення відправникам", - повідомляє прес-служба відомства.

Виплата всіх інших переказів з Білорусі, а також прийом переказів на адресу білоруських одержувачів здійснюється у відділеннях поштового зв'язку Російської Федерації в звичайному режимі.

Раніше, 21 квітня 2011 р., у зв'язку з недотриманням "Белпочта" своїх фінансових зобов'язань, передбачених Угодою з обміну міжнародними електронними переказами, Пошта Росії попереджала про можливе припинення виплати поштових переказів з Республіки Білорусь, якщо заборгованість Пошти Білорусі перед російським поштовим оператором не буде погашена.