ua en ru

"Баварія" достроково стала чемпіоном Німеччини, "Сіті" розгромив "Юнайтед" у дербі

У Європі відбулися поєдинки чергових турів національний футбольних чемпіонатів. Матчі проходили 25 березня.

У Європі відбулися поєдинки чергових турів національний футбольних чемпіонатів. Матчі проходили 25 березня.

Німеччина

"Баварія" грала в Берліні проти "Герти" і мала шанс заздалегідь оформити чемпіонський титул, що вона і зробила. Вже на 6 хвилині Кроос рахунок відкрив сильним ударом з центру штрафного майданчика. Потім Гетце головою переправив м'яч у ворота після навісу Швайнштайгера. В середині другого тайму "Герта" змогла забити зусиллями Рамоса, який заробив і реалізував пенальті. Але під кінець гри Рібері зняв всі питання про переможця гри. Таким чином, мюнхенці виграли Бундеслігу за сім турів до кінця чемпіонату. Це чемпіонство стало для "Баварії" другим поспіль і 24-м в історії команди.

В ще одному матчі дня зустрічалися дортмундська "Боруссія" і ґельзенкірхенський "Шальке". У рурському дербі команди показали яскравий футбол, але забити так і не змогли.

Англія

Центральним поєдинком вечора було манчестерське дербі. Хоча ілюзій на рахунок переможця ніхто не будував. Надто вже різні зараз "Сіті" і "Юнайтед". І підопічні Пеллігрині довели, що не дарма борються за "золото" Англії. Вже на першій хвилині Джеко зміг переправити м'яч у ворота після відскоку від стійки після удару Насрі. У другому таймі Едін зробив дубль, забивши після подачі кутового, а до розгрому справу довів Туре, точно пробивши з лінії штрафного.

"Арсенал" приймав вдома "Суонсі", продемонструвавши свою неготовність змагатися в чемпіонській гонці. Гра завершилася з рахунком 2:2. У господарів забивали Подольскі і Жиру, а у "Суонсі" відзначилися Боні і Фламіні, який забив у свої ворота.