ua en ru

"Батьківщина" передала бійцям АТО військове спорядження на суму близько 5,5 млн грн

Народні депутати від партії "Батьківщина" Андрій Кожем'якін і Олександр Дубовий та керівники штабу "Руху опору" передали бійцям 34-го батальйону територіальної оборони "Батьківщина", які в даний час знаходяться на передовій воєнних дій на сході України, військове спорядження на суму близько 5,5 мільйонів грн.

Народні депутати від партії "Батьківщина" Андрій Кожем'якін і Олександр Дубовий та керівники штабу "Руху опору" передали бійцям 34-го батальйону територіальної оборони "Батьківщина", які в даний час знаходяться на передовій воєнних дій на сході України, військове спорядження на суму близько 5,5 мільйонів грн. Про це повідомляє партійна прес-служба.

Зокрема, були передані дві бойові машини БРДМ і БЛТМ, джип Grand Cherokee, мікроавтобус Mercedes-Sprinter, два тепловізори, тридцять радіостанцій, десять аптечок НАТОвського зразка, 300 наметів, 12 дизельних генераторів, 11 прицілів нічного бачення, ретранслятор для рацій, засоби особистої гігієни, одяг, воду, продукти харчування.

Куратор батальйонів територіальної оборони "Батьківщина" і "Рух опору" Павло Патарецький підкреслив, що це не перша допомога українським бійцям.

Він повідомив, що незабаром батальйону доставлять ще одну бронемашину, тисячу аптечок, сто шоломів високого ступеня захисту та інші необхідні речі.

За час проведення АТО народні депутати від фракції "Батьківщина" та обласні партійні організації вже відвезли бійцям сучасне військове спорядження, засоби індивідуального захисту, автомобілі, одяг, воду, продукти харчування на суму близько 25 мільйонів грн.