ua en ru

"Батьківщина" на з'їзді 30 березня ухвалить рішення про об'єднання зусиль з опозицією, - Шкіль

На з'їзді партії " Батьківщина" 30 березня буде прийнято рішення про об'єднання зусиль з опозиційними силами. Про це РБК-Україна заявив заступник голови партії БЮТБ Андрій Шкіль.

"Справді, по завершенню з'їзду буде прийнято заяву про об'єднання наших зусиль з опозиційними силами України. Я не буду називати конкретні партії, рухи, можу сказати лише, що це справді опозиційні сили до цієї влади", - зазначив депутат.

Також Шкіль зазначив, що "на з'їзді ми внесемо технічні зміни в статут партії. Я підкреслюю, що це лише технічні, а не якісь принципові зміни, і вони стосуються, в першу чергу, вимог відповідно до нового закону про вибори народних депутатів, щоб у нас не було проблем з Міністерством юстиції".

При цьому Шкіль додав, що на з'їзді не буде порушуватись питання про формування списків. "Це питання буде обговорюватися пізніше, а цей з'їзд - перший зїзд перед парламентськими виборами", - додав депутат.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що партія "Батьківщина" проведе передвиборчі з'їзди у квітні-травні, а потім у серпні-вересні.