ua en ru

"Авангард" спростовує інформацію про тимчасове блокування роботи офісної будівлі

Прес-служба агрохолдингу "Авангард" спростувала інформацію, що зявилася на ряді Інтернет-ресурсів, про те, що співробітники холдингу та інших компаній, офіси яких знаходяться в Києві в будівлі за адресою вул.Щорса 7/9, нібито не змогли вранці 18 січня потрапити на свої робочі місця через проведення якоїсь перевірки.

У зв'язку з цим прес-служба агрохолінга офіційно заявляє: "Офісна будівля, в якій, зокрема, розташований центральний офіс "Авангарду", працювала і працює в штатному режимі. Ніяких перевірок не проводилося і не проводиться. Поширені повідомлення про тимчасове блокування роботи офісної будівлі не відповідають дійсності і засновані на брехливих відомостях анонімного джерела".

"Ми змушені висловити сумнів з приводу професіоналізму співробітників ряду Інтернет-видань, які розповсюдили цю не достовірну інформацію, оскільки при підготовці своїх матеріалів вони не переконалися в її достовірності і не зробили навіть спроби з'ясувати ситуацію в прес-службі холдингу", - заявили в прес-службі.

"Агрохолдинг "Авангард" є публічною компанією і завжди відкритий до спілкування з представниками ЗМІ", - особливо відзначили в прес-службі.