ua en ru

"Альфа-Банк Україна" припиняє діяльність на території Криму

"Альфа-Банк Україна" 17 квітня 2014 р. припиняє банківську діяльність на території Республіки Крим.

"Альфа-Банк Україна" 17 квітня 2014 р. припиняє банківську діяльність на території Республіки Крим. Дане рішення прийнято керівництвом у зв'язку з набранням чинності ряду законів Російської Федерації про функціонування фінансової системи на території Криму, що суперечить чинному законодавству України, йдеться в повідомленні прес-служби банку.

"Альфа-Банк", працюючи в правових рамках українського законодавства, не має юридичних підстав для свого подальшого функціонування та надання банківських послуг на території Республіки Крим.

До закриття банку всі відділення і банкомати "Альфа-Банку" будуть продовжувати працювати в стандартному режимі, а клієнти при бажанні зможуть закрити свої рахунки і повернути депозитні кошти. Якщо до зазначеної дати клієнт не звернеться в банк з питання припинення обслуговування, то він зможе продовжити співпрацю з фінансовою установою на тих же умовах в будь-якому з відділень банку в іншому регіоні України.

"Альфа-Банк" (Україна) - великий український комерційний банк, який входить в міжнародну банківську групу "Альфа-Банк", що об'єднує банківські установи в п'яти країнах: Україна, Білорусь, Казахстан, Росія, Голландія.