ua en ru

"Аеросвіт" заявляє про часткову передоплату за послуги "Борисполя"

Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" отримало повідомлення від авіакомпанії "Аеросвіт" про часткову передоплату за послуги на наступні дні. Про це йдеться в повідомленні на сторінці аеропорта у Facebook.

"Наразі аеропорт очікує гарантійного листа на всю суму, яку згідно договору авіакомпанія "Аеросвіт" повинна перерахувати аеропорту за обслуговування на вихідні дні. Державне підприємство обслуговування повітряного руху України також попередило аеропорт "Бориспіль" про зупинення обслуговування рейсів авіакомпанії "Аеросвіт" з 12:00 4 січня 2013 р. По нашій інформації, повідомлення про оплату від компанії "Аеросвіт" Державному підприємству обслуговування повітряного руху України не надходило", - йдеться в повідомленні "Борисполя".

Нагадаємо, раніше "Бориспіль" заявив, що з 4 січня припиняє обслуговування рейсів авіакомпанії "Аеросвіт" через відсутність оплати за обслуговування рейсів.

29 грудня 2012 господарський суд Київської області розпочав провадження у справі про банкрутство авіакомпанії "АероСвіт". Виробництво почате після розгляду відповідної заяви від авіакомпанії.

Читайте також: "АероСвіт" заявляє, що продовжує свою діяльність і виконання поточних зобов'язань