ua en ru

"АероСвіт" з 15 січня припиняє польоти між Києвом і Москвою

Авіакомпанія "АероСвіт" з 15 січня 2013 р. припиняє виконання рейсів за маршрутом Київ-Москва-Київ з комерційних причин. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Компанія приносить вибачення пасажирам у зв'язку зі скасуванням польотів в/із Москви і пропонує їм доставку рейсами перевізників-партнерів або повернення коштів за квитки відповідно до процедури, передбаченої правилами авіаперевезень", - сказано в повідомленні.

Крім того, там говориться: "Рішення "АероСвіту" стало наслідком припинення його участі в регіональних системах взаєморозрахунків IATA BSP, включаючи BSP Росія. В результаті цього на рейсах компанії в/із Москви значно впало комерційне завантаження, що не дозволяє ефективно експлуатувати цю висококонкурентну повітряну лінію".

Зазначимо, 10 січня Міжнародна асоціація повітряного транспорту (IATA) інформувала "АероСвіт" про те, що вимушена інструктувати регіональні системи IATA BSP про припинення розрахунків агентів з продажу авіаперевезень з авіакомпанією через систему BSP. IATA також повідомила, що рекомендувала агентам перейти безпосередньо на прямі двосторонні розрахунки з авіакомпанією.

Читайте також: На рейси "АероСвіту" претендують Wizz Air Ukraine, "Ютейр" і МАУ, - Державіаслужба