Фарширований перець з бринзою: ароматно, смачно і корисно
Ілюстративне фото: pixabay/JESHOOTScom
Перці можна швидко обсмажити на пательні
Сезон болгарського перцю все ще відкритий — час поповнити свій організм корисними вітамінами та мікроелементами.
Учасниця кулінарного шоу МастерШеф на каналі СТБ Анжела Липська поділилася простим і оригінальним рецептом фаршированого перцю. Цікаво, що Анжела вже більше 10 років дотримується вегетаріанської дієти. Хоча вона не їсть м'яса, кулінарний талант дозволяє їй придумувати різні страви і харчуватися різноманітно.

Учасниця шоу МастерШеф Анжела Липська (фото: прес-служба СТБ)
Перець, фарширований бринзою і зеленню, інгредієнти:
- Перець — 500 г
- Бринза — 300 г (для вегетаріанців — адигейський сир)
- Зелень: петрушка, кінза або базилік
- Для панірування: борошно, мінеральна вода, сухарі
- Перець чорний, чебрець
На тему: Перець а-ля Прованс: мінімум зусиль і калорій.
Спосіб приготування:
- Перці краще вибирати невеликого розміру. Попередньо їх потрібно бланшувати.
- Робимо начинку: змішати бринзу з дрібно нарубаною зеленню. Додаємо чебрець і перчимо.
- Фаршируємо бланшовані перці начинкою.
- Робимо кляр з борошна і мінеральної води. Солимо, перчимо.
- Обвалюємо перці в борошні, опускаємо в кляр. Потім обвалюємо у панірувальних сухарях. Обсмажуємо на пательні.
- Можна подавати як гарячими, так і холодними.
Нагадаємо, раніше ще один учасник програми МастерШеф Іван Мілановіч поділився своїм фірмовим рецептом пасти Карбонара з вершками і гірчицею.
Також фітнес-тренер Аніта Луценко розповіла, як приготувати скрамбл з овочами, який насичує і не шкодить фігурі.
Цікаві факти про кабачки (відео: РБК-Україна)