Фарширований перець з бринзою: ароматно, смачно і корисно

Ілюстративне фото: pixabay/JESHOOTScom
Ілюстративне фото: pixabay/JESHOOTScom

Перці можна швидко обсмажити на пательні

Сезон болгарського перцю все ще відкритий — час поповнити свій організм корисними вітамінами та мікроелементами.

Учасниця кулінарного шоу МастерШеф на каналі СТБ Анжела Липська поділилася простим і оригінальним рецептом фаршированого перцю. Цікаво, що Анжела вже більше 10 років дотримується вегетаріанської дієти. Хоча вона не їсть м'яса, кулінарний талант дозволяє їй придумувати різні страви і харчуватися різноманітно.

 Анжела Липська

Учасниця шоу МастерШеф Анжела Липська (фото: прес-служба СТБ)

Перець, фарширований бринзою і зеленню, інгредієнти:

  • Перець — 500 г
  • Бринза — 300 г (для вегетаріанців — адигейський сир)
  • Зелень: петрушка, кінза або базилік
  • Для панірування: борошно, мінеральна вода, сухарі
  • Перець чорний, чебрець

На тему: Перець а-ля Прованс: мінімум зусиль і калорій.

Спосіб приготування:

  1. Перці краще вибирати невеликого розміру. Попередньо їх потрібно бланшувати.
  2. Робимо начинку: змішати бринзу з дрібно нарубаною зеленню. Додаємо чебрець і перчимо.
  3. Фаршируємо бланшовані перці начинкою.
  4. Робимо кляр з борошна і мінеральної води. Солимо, перчимо.
  5. Обвалюємо перці в борошні, опускаємо в кляр. Потім обвалюємо у панірувальних сухарях. Обсмажуємо на пательні.
  6. Можна подавати як гарячими, так і холодними.

Нагадаємо, раніше ще один учасник програми МастерШеф Іван Мілановіч поділився своїм фірмовим рецептом пасти Карбонара з вершками і гірчицею.

Також фітнес-тренер Аніта Луценко розповіла, як приготувати скрамбл з овочами, який насичує і не шкодить фігурі.

Цікаві факти про кабачки (відео: РБК-Україна)

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся