ua en ru

Замінить iPhone та MacBook. Bloomberg дізнався подробиці VR-гарнітури від Apple

Замінить iPhone та MacBook. Bloomberg дізнався подробиці VR-гарнітури від Apple Фото: VR-гарнітура від Apple (twitter.com/_ImJason)

Американська компанія Apple готується до випуску VR гарнітури. У компанії вважають, що новий гаджет зрештою може витіснити iPhone як основний продукт компанії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bloomberg.

Усередині компанії Apple виклали своє бачення, згідно з яким гарнітуру можна буде носити протягом усього дня та скрізь. Вона замінить необхідність працювати на MacBook або навіть носити із собою iPhone. І, попри високу ціну первісної гарнітури Apple - близько 3 тисяч доларів - деякі працівники компанії вважають, що перша модель дозволить споживачам відчути "смак принадного бачення".

Перший пристрій змішаної реальності Apple, який, ймовірно, отримає назву Reality Pro, буде випущено цього року з величезною кількістю нових технологій. Зокрема, починаючи від подвійних 4K дисплеїв і закінчуючи гнучким OLED-екраном на передній панелі, який показує очі користувача. У ньому буде більше десятка камер, які зможуть аналізувати тіло користувача, рухи очей та довкілля.

Компанія сподівається, що імерсивний перегляд відео, тісна інтеграція з іншими продуктами Apple та вдосконалені дзвінки FaceTime на основі VR залучать споживачів.

Нагадаємо, компанія Apple планує підписати контракт із китайським виробником Luxshare Precision Industry для випуску преміальних моделей iPhone.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна у Telegram.