ua en ru

Вінгер "Торонто" з ювілеєм очолив топ-3 зірок вечора НХЛ: відео

Вінгер "Торонто" з ювілеєм очолив топ-3 зірок вечора НХЛ: відео Фото: Мітч Марнер не врятував "Мейпл Ліфс" від поразки (nhl.com)

Оглядачі Національної хокейної ліги обрали крайнього нападника "Торонто Мейпл Ліфс" Мітча Марнера найкращим виконавцем ігрового дня регулярної першості.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт НХЛ.

26-річний канадець встановив особисте досягнення у домашньому поєдинку проти "Детройта" (2:4). Він набрав 600 очок у кар'єрі під егідою НХЛ.

Після безгольового стартового періоду "Мейпл Ліфс" відкрили рахунок у дебюті другої 20-хвилинки зусиллями Холмберга. А після шайби Ларкіна настав зоряний час Марнера. Він перед воротами завершив зразкову комбінацію за участю Маккейба та Бертуцці. Утім, "Ред Вінгз" у фінальному періоді вирвали перемогу з шайбами Спронга, Коппа та Реймонда.

Марнер оновив клубний рекорд. Він досягнув рубежу 600 очок за 548 матчів. Канадець перевершив досягнення Дерріла Сіттлера (584 поєдинки). У загальному ж заліку ліги він опинився на 7-й сходинці. Швидше ті ж 600 пунктів набрали Макдевід, Кросбі, Овєчкін, Малкін, Панарін і Драйзайтль.

До трійки зірок вечора також потрапили вінгер "Нью-Йорк Рейнджерс" Артємій Панарін і форвард "Детройта" Ендрю Копп. Росіянин шайбою допоміг переграти "Вашингтон" удома (2:1). Натомість американець оформив третій гол "Ред Вінгз" у столиці провінції Онтаріо.

Усі результати вечора в НХЛ:

  • "Рейнджерс" – "Вашингтон" – 3:6 (2:0, 0:1, 0:0)
  • "Торонто" – "Детройт" – 2:4 (0:0, 2:1, 0:3)