ua en ru

Уламки впали на "Ашан": зʼявилися фото наслідків атаки на Київ

Уламки впали на "Ашан": зʼявилися фото наслідків атаки на Київ Фото: наслідки ракетної атаки на Київ (facebook.com/mykola.kalashnyk)

Російські війська цієї ночі здійснили масовану атаку на Київ. Внаслідок падіння уламків у Дарницькому районі столиці виникла пожежа на даху торговельного центру "Ашан".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook ДСНС України та голови Дарницької районної державної адміністрації Миколи Калашника.

Як повідомили у ДСНС, наразі пожежу ліквідовано. Загальна площа загоряння - 50 кв. м.

Ракетна атака на Київ

Сьогодні вночі, 30 серпня, російська окупаційна армія здійснила пуски крилатих ракет зі стратегічних бомбардувальників Ту-95мс. Про роботи сил протиповітряної оборони повідомлялося в Києві, Черкаській та Кіровоградській областях, Одесі та області.

Внаслідок нічної російської атаки на Київ у Дарницькому та Шевченківському районах столиці зафіксували падіння уламків. Виникли пожежі, попередньо, загинуло дві людини.

Як зазначає мер столиці Віталій Кличко, виникла пожежа у Дарницькому районі через падіння уламків на дах торгового приміщення. Також, сталося загоряння в адмінбудівлі Шевченківського району. На місцях працюють пожежно-рятувальні служби.

Також в КМДА повідомили про ще одне місце падіння уламків в Шевченківському районі. Там є загоряння на відкритій місцевості.