ua en ru

В Україні збільшать кількість підрозділів ДСНС та поліції, які чергуватимуть на свята

В Україні збільшать кількість підрозділів ДСНС та поліції, які чергуватимуть на свята Фото: в Україні збільшать кількість підрозділів ДСНС та поліції, які чергуватимуть на свята (Віталій Носач, РБК-Україна)

Міністерство внутрішніх справ України збільшить кількість патрулів поліції та рятувальників, які будуть чергувати у новорічні свята.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на МВС.

"20 тисяч поліцейських та 7000 рятувальників забезпечуватимуть безпеку громадян під час різдвяно-новорічних свят", - сказано у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, на цілодобовому чергуванні перебуватиме понад 7000 рятувальників та понад 2000 одиниць пожежно-рятувальної і спеціальної техніки, а також 3 повітряних судна.

При цьому у випадку ускладнення ситуації можливе посилення сил і засобів ДСНС до більше, ніж 11 тисяч рятувальників і близько 5000 одиниць техніки.

Окрім цього близько 20 тисяч поліцейських забезпечуватимуть правопорядок та безпеку дорожнього руху по всій території України.

"Основні зусилля правоохоронців спрямовані до храмів, де відбуваються богослужіння та місць масового перебування громадян. Тут нестимуть службу оперативні підрозділи", - зазначили в МВС.

Нагадаємо, раніше ми писали, поради для батьків, які загубили дитину.

РБК-Україна також повідомляло, як правильно поводитися з дітьми перед і під час евакуації.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.