ua en ru

Супергеройська прем’єра. Дивіться «Марвели» онлайн на SWEET.TV

Супергеройська прем’єра. Дивіться «Марвели» онлайн на SWEET.TV

Фільм «Марвели» дебютував у домашньому прокаті з $46,1 млн, очоливши бокс-офіс вихідних. Історія об’єднує трьох хоробрих жінок, які рятують всесвіт, — тож буде багато пригод. Вмикайте фільм «Марвели» онлайн українською і без реклами на SWEET.TV.

В національному онлайн-кінотеатрі SWEET.TV є повна колекція фільмів Marvel.

СЮЖЕТ:

Дар-Бенн, нова правителька крі, прагне відновити свій світ. І хоче вона зробити це за допомогою легендарних Квантових браслетів. Використавши один з них, вона відкриває портал. Капітан Марвел та Моніка Рамбо, досліджуючи портал, міняються місцями. У вир подій потрапляє і Камала Хан, яка теж володіє Квантовим браслетом.

Тим часом Дар-Бенн починає знищувати планети, щоб відродити свою. Капітан Марвел, Міс Марвел та Моніка мають навчитися взаємодіяти за нових обставин та зупинити винищення світів. У цьому їм допомагають Ф’юрі та Гуся. Але чи зможуть вони це зробити і чи усі виживуть у битві?

Вмикайте фільм «Марвели» онлайн українською на SWEET.TV.

Цікаві факти:

  • Історія про «перемикання» сил — це данина поваги оригінальній серії коміксів Marvel про Капітана Марвел 60-х та 70-х років.
  • Перший Капітан Марвел, точніше Мар-Велл (Mar-Vell), дебютував у Marvel Super-Heroes № 12 (грудень 1967). Він був створений Джином Коланом і Стеном Лі.
  • Це 33-й фільм у кінематографічному всесвіті Marvel і 15-й проєкт Семюела Л. Джексона.
  • Гусю, флеркена, схожого на кота, грають коти Немо і Танго.
  • Брі Ларсон має алергію на котів, тому її сцени за участю Гусі були зняті за допомогою маріонеток або із використанням візуальних ефектів.
  • Щоб підготуватися до ролі Капітана Марвел, Брі Ларсон відвідала базу ВПС Нелліс і зустрілася з військовослужбовцями.

Вмикайте фільм «Марвели» онлайн на ТВ, смартфоні, планшеті та комп’ютері. Або завантажуйте у додатку SWEET.TV і дивіться без інтернету.

SWEET.TV — онлайн-кінотеатр № 1 для шанувальників блокбастерів

Якщо ви шукаєте гарний та динамічний фільм — ви його точно знайдете на SWEET.TV. Більш того, зможете подивитися його онлайн на зручному пристрої. Або завантажити в дорогу, щоб переглянути без інтернету. А ще всі фільми тут без реклами.

Фантастичні франшизи. Повна колекція фільмів Marvel, велика добірка DC, франшиза «Зоряні війни», «Трансформери», «Мег» тощо — це все є в онлайн-кінотеатрі SWEET.TV. А нові фільми з’являються майже одразу після завершення кінотеатрального релізу.

Кримінальні та шпигунські блокбастери. «Місія неможлива», «Форсаж», «Джек Річер», «Погані хлопці» тощо. Повні збірки цих та інших франшиз можна дивитися українською у найкращій якості на SWEET.TV.

Військові та історичні історії. «Довбуш», «Снайпер. Білий ворон», «Мирний-21» — і це лише початок переліку нового українського кіно. А ще є «Оппенгеймер», «Вавилон», «Вбивці квіткової повні» та ін. фільми, що зібрали у прокаті сотні мільйонів доларів.

Тож на SWEET.TV ви обов’язково знайдете своє кіно. Українською. Без реклами. У відмінній якості.

Дивіться новинки та улюблене кіно на SWEET.TV. Гарного перегляду.