ua en ru

Спеціальна премія загальнонаціональної програми «Людина року» за 2021 рік «Соціально-відповідальне будівництво» ODA Development

Сергій Васильович Одарич — забудовник відомого в Україні житлового містечка У-Квартал та котеджного містечка максимального комфорту 9 Елементів, що у передмісті Києва.

Спеціальна премія загальнонаціональної програми «Людина року» за 2021 рік «Соціально-відповідальне будівництво» ODA Development

Майже всі мешканці та інвестори забудов знають забудовника і його принципи в житті і будівництві.

Будує Сергій Васильович відповідально і завжди з урахуванням всіх побажать мешканців, виділяючи чи не на перше місце інфраструктуру та озеленення містечка.

Всі, хто хоч раз був у містечку У-Квартал — закохується з першого погляду, а ті мешканці, хто вже живе і планує розширятися, завжди обирає більшу квартиру саме там, в У-Кварталі.

Будівництво обох проєктів після повномасштабного вторгнення було відновлено майже одразу, як тільки було звільнено київську область.

В котеджному містечку 9Елементів також вирує будівництво і в 2023 році вже будується друга черга.

На разі все будівництво У-Кварталу вийшло на планові терміни, закладаються нові будинки і обʼєкти інфраструктури, наприклад новий відкритий басейн для дорослих і дітей і велику спортивну залу. Не зважаючи на все, у 2023 році заплановано і буде видано 1100 ключів новим мешканцям. Кожен з дворів унікальний, новий двір не виключення, адже там буде ексклюзивний парк з особливою колекцією дерев, майданчиками для бадмінтону і тенісними столами. Запущено новий критий паркінг, який буде доступний також і як укриття для мешканців. Всі квартири здаються з максимальним оздобленням, вікнами від провідних виробників, стяжкою, котлами і загалом одразу готові до фінального ремонту.

Прикрасою комплексу є два сучасні фонтани, що потопають у зелені, один із них веде до алеї з гортензіями і великого канатного парку.

З іншої сторони мешканців зустрічають воркаут зони, величезна пісочниця і декілька великих багатофункціональних майданчиків, один з яких із справжніми трибунами.

На цих майданчиках щороку проводяться змагання і щотидня проводяться безкоштовні тренування з фітнесу і дзюдо для дорослих і дітей за сприяння забудовника. Спорт — важлива частина розвитку і ми очікуємо, що саме на наших майданчиках народжуються нові спортивні чемпіони. Саме тому вже розпочато будівництво великого спортивного залу для мешканців.

Якщо є бажання стати новим Пікассо, ми проводимо безкоштовні уроки з малюванню для дітей щотижня.

4 роки тому було введено в експлуатацію новий сучасний технологічний дитячий садочок, що дуже популярний в Борщагівській Громаді. В 2023 році він буде розширений ще на 400 кв м і вже з вересня буде приймати нових діток.

Спеціальна премія загальнонаціональної програми «Людина року» за 2021 рік «Соціально-відповідальне будівництво» ODA Development

Діяльність заради Перемоги під час військового стану:

В 2022 році забудовником було створено благодійний фонд “ОДА життя”, який допомогає реалізовувати благодійні проєкти.

Командою забудовника було реалізовано благодійний ярмарок «Дзуськи їм, а не Україна», де було зібрано більше 104 393 грн для групи Тора, що у складі батальйону спеціального призначення поліції «Софія» та 59 699 грн на квадрокоптер для військової частини А4049, що зараз базується у м.Ізюм.

Також, У-Кварталом були зібрані кошти на покупку і ремонт автівки для Вовків Да Вінчі. Її особисто відвезли військовим, наповнивши продуктами та інструментами, що потребував батальон.

Близько 10 тон води було передано мешканцями для Херсону після трагедії на ГЕС спільно з благодійним фондом, що функціонує на території У-Кварталу.

Один з мешканців комплексу здійснив благодійний забіг, 100 км за 10 годин, зібрав 23 271 грн і передав своєму сусіду на дрон в 59 ОМПБр на Херсонському напрямку

Протягом декількох місяців команда готувала 1000 сухих борщів і супів для наших захисників і захисниць, кошти на які також зібрали на благодійному ярмарку.

Влітку 2023 року в У-Кварталі пройшов 5-й всеукраїнський фестиваль «Маленька красуня» в рамках якого було оголошено збір 100 000 грн для військової розвідки, де служить сусід У-Кварталу.

Весь цей час комплекс знаходиться під цілодобовою охороною, яка лишилась з перших днів вторгнення і допомагала мешканцям.

В умовах триваючих активний дій забудовник і всі мешканці лишаються згуртованими, вірять в ЗСУ і продовжують жити і наближати перемогу!