Шлях до серця зірки: чоловік Селени Гомес розкрив, яку страву готує їй щодня (рецепт)
Фото: Що обожнює на сніданок Селена Гомес (Getty Images)
Селена Гомес відома своєю любов'ю до незвичайних смаків. Та коли зірка щось любить, вона віддана цьому на всі сто. Тож не дивно, що один ситний сніданок став її щоденним ритуалом, особливо коли його з любов'ю готує її чоловік, продюсер та музикант Бенні Бланко.
Що саме обожнює на сніданок зірка, розповідає РБК-Україна з посиланням на Allrecipes.
Їжа відіграє величезну роль у стосунках пари, яка нещодавно одружилась. І хоча сама Селена активно розвиває свої кулінарні навички у шоу "Selena + Chef", на кухні вранці головним є саме Бенні. Нещодавно він розкрив секрет, яку саме страву його кохана готова їсти "щодня".
Сніданок, який підкорив серце Селени Гомес
Більшість улюблених страв Гомес мають техасько-мексиканське коріння, що є даниною поваги її походженню. Тому її щоденний сніданок - це класика кухні текс-мекс, яка ніколи не набридає.
Під час виступу на "The Howard Stern Show" Бенні Бланко зізнався, що намагається готувати для акторки її улюблений сніданок "буквально щодня". Що ж це за страва? Яйця з чорізо.
Чорізо - це пікантна іспанська або мексиканська ковбаса з великою кількістю спецій. У поєднанні з ніжними яйцями вона створює неймовірно ароматний, ситний та білковий сніданок, що дає енергію на першу половину дня.
За словами Бланко, Селена не вимагає одного й того ж формату подачі: "Вона хоче якусь версію цієї страви" щодня. Це можуть бути яйця з чорізо, загорнуті в тортилью, подані у вигляді кесадильї або просто з рисом та квасолею.
Як приготувати улюблений сніданок Селени Гомес
Яйця з чорізо - страва проста, швидка та відкрита до експериментів. Ви можете додати до неї сир, авокадо, кінзу або подати з улюбленим соусом. Ось базовий рецепт, який легко повторити.
Інгредієнти:
- 6 великих яєць
- 50-70 г мексиканської ковбаси чорізо (зазвичай продається у вигляді фаршу)
- Дрібка солі
- 1 ч. л. олії для смаження
Приготування:
Обсмажте чорізо
Розігрійте пательню з антипригарним покриттям на середньому вогні, додайте трохи олії. Викладіть фарш чорізо і готуйте, розбиваючи грудочки лопаткою, приблизно 5 хвилин, доки ковбаска не підрум'яниться і не пустить ароматний жир.
Додайте яйця
У невеликій мисці злегка збийте вінчиком 6 яєць з дрібкою солі. Вилийте яєчну суміш просто на пательню до готової чорізо.
Готуйте до готовності
Постійно помішуйте суміш лопаткою, доки яйця не схопляться, але все ще залишатимуться ніжними та злегка вологими. Не пересмажте їх.
Подавайте негайно, загорнувши у теплу тортилью, з скибочками авокадо або просто як самостійну страву.
Так виглядає улюблений сніданок Селени Гомес (фото: Shelia Johnson)