ua en ru

Саудівська Аравія відправила в Україну два літаки з гуманітарною допомогою

Саудівська Аравія відправила в Україну два літаки з гуманітарною допомогою Фото: Саудівська Аравія відправила до України два літаки з гуманітарною допомогою (flickr.com/15460749@N07)

Саудівська Аравія відправила два літаки до Польщі зі 168 тоннами допомоги для доставки українському народу. Її надав Центр гуманітарної допомоги короля Саудівської Аравії Салмана.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Анадолу" .

"Сьогодні вранці два саудівські літаки вирушили з міжнародного аеропорту імені короля Халіда в столиці Ер-Ріяді до польського аеропорту Зусов, що розташований недалеко від кордону з Україною. Два літаки везуть 168 тонн саудівської допомоги українському народу", - ідеться в повідомленні.

Допомога включає в себе матеріали для будівництва житла, електрогенератори та медичні препарати, які будуть доставлені через польський кордон в Україну.

Нагадаємо, 26 лютого міністр закордонних справ Саудівської Аравії принц Файсал бін Фархан Аль Сауд відвідав Україну з робочим візитом. Під час його візиту було підписано документи про надання допомоги Україні. Зокрема, Саудівська Аравія передасть Україні допомогу на 400 млн доларів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.