ua en ru

Росія атакувала будинок у Куп'янську. Є загиблий та поранений

Росія атакувала будинок у Куп'янську. Є загиблий та поранений Фото: Росія атакувала будинок у Куп'янську 22 січня (t.me/DSNS_Kharkiv)

Російські війська обстріляли місто Куп'янськ Харківської області ввечері понеділка, 22 січня. Загинув чоловік.

Як повідомляє РБК-Україна, про це у своєму Telegram написав голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

"На жаль, одна людина загинула, дані встановлюються. Також на цю хвилину відомо про постраждалого 66-річного чоловіка", - написав він.

За його даними, внаслідок обстрілу спалахнув цивільний автомобіль. Також пошкоджено багатоквартирний житловий будинок та приміщення магазину. На місці працюють рятувальні служби, які ліквідовують наслідки.

Оновлено о 18:00.

За даними ДСНС, Росія завдала удару по місту близько 16:00. Снаряди росіян влучили у житлову забудову на околиці міста.

Внаслідок вибухів зайнявся легковий автомобіль, пошкоджені житлові будинки і торговельний заклад. Водій машини загинув на місці. Ще один чоловік отримав поранення.

Фото: Росія атакувала будинок у Куп'янську 22 січня (t.me/DSNS_Kharkiv)

До ліквідації наслідків російського терору були залучені 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу ДСНС

Обстріли Куп'янська

Куп'янськ та район Харківської області розташовані на лінії фронту, де ситуація на Лімано-Куп'янському напрямі останніми тижнями стала досить напруженою. Незважаючи на те, що Куп'янськ було звільнено від окупантів у вересні 2022 року, місто постійно обстрілюється.

Наприклад, 18 січня росіяни атакували багатоповерхівку у Куп'янську. Жінка загинула, двох чоловіків було поранено. Також РФ ударила по Куп'янську 20 січня. Внаслідок обстрілу було пошкоджено житловий будинок. На даху знайшли снаряд, який не здетонував. Обійшлося без постраждалих.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.