ua en ru

Прикордонники знищили схованку "вагнерівців" у Бахмуті (відео)

Прикордонники знищили схованку "вагнерівців" у Бахмуті (відео) Фото: прикордонники знищили схованку окупантів у Бахмуті (facebook com MinistryofDefence UA)

Українські прикордонники знешкодили схованку найманців ПВК "Вагнера" у Бахмуті Донецької області, де тривають запеклі бої.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Державну прикордонну службу в Telegram.

Прикордонники Луганського загону разом з іншими військовими продовжують знищувати окупантів у місті-фортеці. Під час ближнього бою в одному з кварталів Бахмута прикордонники знищили схованку "вагнерівців". З неї окупанти вели прицільний вогонь по позиціях ЗСУ.

Бійці пострілами з ручних гранатометів знищили будівлю, яку використовували бойовики "Вагнера".

Нагадаємо, за словами речника Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого, кількість бойових зіткнень у Бахмуті за останні дні зменшилася.

Проте командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що окупанти все ще зосереджені на оточенні Бахмута. Він заявив, що оборона міста дозволяє створити умови для звільнення окупованих територій.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.