ua en ru

Польський волонтер отримав поранення через обстріл росіян, - посол

Польський волонтер отримав поранення через обстріл росіян, - посол Ілюстративне фото: польський волонтер отримав поранення через обстріл росіян (Getty Images)

Громадянин Польщі, який займається волонтерством в Україні, отримав поранення внаслідок обстрілу російських окупантів.

Як повідомляє РБК-Україна , про це у коментарі PAP заявив посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцький.

"Ми отримали інформацію про пораненого громадянина Республіки Польща. Йому надається медична допомога, і йому буде надано допомогу", - заявив він, не розкриваючи жодних інших подробиць.

Польський волонтер отримав поранення через обстріл росіян, - посолФото: авто польських волонтерів після обстрілу (twitter.com/Gerashchenko_en)

При цьому міністр канцелярії прем'єр-міністра Польщі Міхал Дворчик розповів, що постраждалого якнайшвидше буде відправлено до Польщі.

"Польського волонтера поранено під час російського обстрілу в Україні. Команда гуманітарно-медичної допомоги перебуває в постійному контакті з лікарями з лікарні, де поранений. Відповідно до рішення прем'єр-міністра Матеуша Моравецького, Пораненого якнайшвидше перевезуть до Польщі для подальшого лікування", - написав він.

Варто зауважити, що раніше радник голови МВС Антон Геращенко заявляв про те, що внаслідок обстрілу Часового Яру постраждали два польські волонтери.