ua en ru

Пас п'ятою, гармата з відстані та краса з льоту: нові подвиги Роналду в Лізі чемпіонів Азії

Пас п'ятою, гармата з відстані та краса з льоту: нові подвиги Роналду в Лізі чемпіонів Азії Фото: Кріштіану Роналду тягне "Аль-Наср" у плей-офф турніру (twitter.com/AlNassrFC_EN)

П'ятиразовий володар "Золотого м'яча" Кріштіану Роналду продовжив результативне підкорення Близького Сходу в матчі 3-го туру групового етапу азійської Ліги чемпіонів між аравійським "Аль-Насром" і катарським "Аль-Духаїлем".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Азійська Ліга чемпіонів, група E, 3-й тур

"Аль-Наср" – "Аль-Духаїль" – 4:3

Голи: Таліска, 25, Мане, 56, Роналду, 61, 81 – Мохаммад, 63, Алі, 67, Олунга, 85

ВІДЕО

Команда португальця повела в рахунку на 25-й хвилині. Роналду на лінії штрафного п'ятою покотив убік на Таліску. Бразильський нападник прийняв м'яч, розвернувся і пробив у дальній кут воріт катарців. А в другій половині подвоїв перевагу "Аль-Насра" Мане.

На 61-й хвилині про себе нагадав Роналду. Зірка прийняв м'яч праворуч, змістився до центру та "неробочою" лівою розкішно поклав у дальній верхній кут. Лише після третього пропущеного м'яча "Аль-Духаїль" прийшов до тями та оформив два голи впродовж чотирьох хвилин.

Утім, усі запитання щодо переможця протистояння зняв Роналду. На 81-й хвилині португальський нападник класним пострілом із льоту поцілив під дальню стійку. Результативний навіс виконав Аль-Ганам. Гол Олунги лише підсолодив гіркоту поразки катарського гранда.

Завдяки черговій перемозі "Аль-Наср" закріпився в ролі лідера квартету. Аравійський колектив набрав 9 очок і на три пункти випереджає тегеранський "Персеполіс". У наступному турі Роналду та компанія гостюватимуть в Катарі. До плей-офф вийде лише переможець групи.