ua en ru

У Оріхові кількість жертв авіаудару РФ зросла до 5 осіб

У Оріхові кількість жертв авіаудару РФ зросла до 5 осіб Фото: у Оріхові кількість жертв авіаудару РФ зросла до 5 осіб (GettyImagеs)

Кількість жертв унаслідок ворожого авіаудару, який було завдано росіянами по будівлі під час видачі гуманітарної допомоги в Оріхові Запорізької області, зросла до 5 осіб.

Як повідомляє РБК-Україна, про це повідомив голова ОВА Юрій Малашко в ефірі національного телемарафону.

У понеділок, 10 липня, росіяни завдали удару по прифронтовому місті Оріхів, Запорізької області. Попередньо було відомо, що в результаті удару чотири людини загинули на місці.

"На жаль, уже п'ятеро (загиблих - ред.). Щойно дістали з-під завалів тіло ще одного чоловіка", - сказав Малашко.

Варто зауважити, раніше В МВС повідомили, що під завалами все ще можуть знаходитись три людини. А рятувальники продовжують проводити аварійно-рятувальні роботи з пошуку людей.

Обстріли Запорізької області

Частина Запорізької області залишається тимчасово окупованою російськими військами від часу масштабного вторгнення. Окупанти, окупував Енергодар Запорізької області, обстрілюють і кілька населених пунктів у Дніпропетровській області, а саме Нікополь та Марганець. У цих районах окупанти часто використовують керовані авіабомби та авіаудари.

Під ударами РФ найчастіше перебувають Оріхів та Гуляйполе. Наприклад, 11 квітня, російські окупанти атакували Гуляйполе Запорізької області авіаційною керованою ракетою.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.