ua en ru

На окупованій території Херсонської області ліквідували організатора катівень, - ГУР

На окупованій території Херсонської області ліквідували організатора катівень, - ГУР Фото: у Херсонській області ліквідували організатора катівень (Віталій Носач, РБК-Україна)

На окупованій території Херсонської області ліквідували одного з колаборантів Сергія Москаленка. Зрадник був організатором катівень.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони в Telegram.

У ГУР зазначають, що Москаленко був жителем тимчасово окупованої Нової Каховки та власником місцевої охоронної фірми. Після захоплення регіону російськими військовими він добровільно пішов на співпрацю з росіянами.

Колаборант отримав посаду так званого "начальника СІЗО", де над полоненими українцями вчиняли нелюдські тортури.

"ГУР МО України нагадує - за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата", - йдеться у повідомленні.

На окупованій території Херсонської області ліквідували організатора катівень, - ГУР

Фото: колаборанта Сергія Москаленка ліквідували (t.me/DIUkraine)

Нагадаємо, вчора росіяни повідомили, що у Новій Каховці підірвали авто командира взводу патрульно-постової служби поліції Херсонської області.

Також у Новій Каховці намагалися ліквідувати "заступника начальника ВЦА" Віталія Гуру.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.