ua en ru

Окупанти вночі вдарили по транспортній базі у Миколаєві: згоріли автобуси

Окупанти вночі вдарили по транспортній базі у Миколаєві: згоріли автобуси Фото: окупанти вночі вдарили по транспортній базі у Миколаєві (t.me/tymoshenko_kyrylo)

У ніч проти 8 грудня російські війська завдали ракетного удару по транспортній базі в Миколаєві. Внаслідок обстрілу спалахнули автобуси.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка в Telegram.

"Удар по Миколаєву! Окупанти вдарили по транспортній базі. Горіли автобуси. Інформації про жертв немає. На місці працюють ДСНС", - написав Тимошенко.

Фото: наслідки ракетного удару по транспортній базі у Миколаєві (t.me/tymoshenko_kyrylo)

Оновлено. За даними мера Миколаєва Олександра Сєнкевича, щонайменше як 21 одиниця техніки постраждала внаслідок обстрілу приватних транспортних підприємств у Миколаєві.

"Це переважно пасажирські автобуси та автомобільна техніка. Також пошкоджень зазнала двоповерхова будівля - вона частково зруйнована. За даними адміністрації району, довколишні житлові будинки не постраждали", - розповів він.

Окупанти вночі вдарили по транспортній базі у Миколаєві: згоріли автобуси

Він додав, що російські терористи обстріляли Миколаїв із зенітно-ракетних систем С-300 близько 23:50.

"Одна ракета влучила на територію приватних транспортних підприємств, інша - на відкритій території", - констатував мер.