ua en ru

Окупанти скаржаться на тактику прикордонників під Бахмутом: у чому її особливість

Окупанти скаржаться на тактику прикордонників під Бахмутом: у чому її особливість Фото: окупанти скаржаться на тактику прикордонників під Бахмутом (Getty Images)

Прикордонники доставляють окупантам під Бахмут вибухові скиди. Росіяни вже припинили приховувати, що такі "подарунки" дуже ефективно працюють на знищення їх особистого складу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Держприкордонслужбу.

"Прикордонники доставляють окупантам під Бахмут вибухові скиди. Ефективність роботи аеророзвідки ДПСУ підтверджують самі загарбники", - йдеться в повідомленні.

З радіоперехоплення прикордонники дізнались, що від таких скидів за останні кілька днів у ворога щонайменше 6 важкопоранених.

Ситуація на фронті

За даними Генштабу ЗСУ, українські військові відбили 16 атак противника на Авдіївському напрямку, продовжили заходи щодо розширення плацдарму на Херсонському напрямку. Ракетні війська вразили 2 кошти ППО противника.

Зокрема, як зазначають в Інституті вивчення війни, російські війська просунулися на північний схід від Новомихайлівки (на південний захід від Донецька), просунулися вперед у районі Авдіївки та незначно просунулися на захід від Кремінної.