ua en ru

Оборонець "Нешвілла" з дублями шайб і асистів став головною зіркою вечора НХЛ: відео

Оборонець "Нешвілла" з дублями шайб і асистів став головною зіркою вечора НХЛ: відео Фото: Роман Йосі (в центрі) набрав чотири пункти проти "Блю Джекетс" (usatoday.com)

Медіадепартамент Національної хокейної ліги визначив оборонця "Нешвілла Предаторз" Романа Йосі першою зіркою ігрового вечора регулярного чемпіонату.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт НХЛ.

33-річний швейцарець відіграв провідну роль в перестрілці з "Коламбусом" (6:4). На домашній арені він закинув дві шайби та віддав дві результативні передачі.

У дебюті рахунок зусиллями Малатести відкрили "Блю Джекетс". "Предаторз" до кінця першого періоду відповіли дублем Новака, а поміж його шайб Йосі реалізував більшість "Нешвілла". Окрім того, оборонець асистував одноклубнику в першому епізоді.

У другій 20-хвилинці ситуація повторилася. Господарі закинули три шайби, а "Коламбус" – лише одну (Тексьє). У складі "Предаторз" відзначилися Гласс, Форсберг (асист Йосі) та головний герой вечора. Останній влаштував сольний прохід, обійшов воротаря і відправив шайбу в порожні ворота. Дубль Фікса-Воланскі в останньому періоді лише підсолодив гіркоту поразки.

До топ-трійки зірок також потрапили форвард "Вінніпега" Шон Монахен і вінгер "Міннесоти" Кіріл Капрізов. Перший двома шайбами та асистом доклався до розгрому "Колорадо" (7:0). Натомість другий з дублем і результативною передачею допоміг здолати "Сан-Хосе" (6:2).

Усі результати вечора в НХЛ:

Оборонець "Нешвілла" з дублями шайб і асистів став головною зіркою вечора НХЛ: відео