ua en ru

Непомірно високі втрати не спиняють росіян. Ситуація у Бахмуті дуже напружена, - Маляр

Непомірно високі втрати не спиняють росіян. Ситуація у Бахмуті дуже напружена, - Маляр Фото: заступниця міністра оборони Ганна Маляр (facebook.com ganna maliar)

Ситуація на Бахмутському напрямку залишається дуже напруженою, адже росіян втрати не спиняють.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступниці міністра оборони Ганни Маляр.

"Ворог робить спроби задіяти не лише "вагнерівців", але й професійні підрозділи десантників", - повідомила заступник міністра.

За словами Маляр, навіть непомірно високі втрати особового складу не зупиняють ворога. Проте змушують російське командування приймати рішення більш емоційно.

"Нашим оборонцям доводиться у складних умовах зупиняти просування противника", - наголосила вона.

Крім того, Маляр повідомила, що кожне військове рішення і кожен крок українського керівництва є виваженим. Вона також розповіла, що в зоні бойових дій працює командування оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця", яке повністю володіє оперативною ситуацією на місці.

"Реагування на поточну ситуацію здійснюється грамотно з урахуванням всіх обставин, задач та принципу військової доцільності", - зауважила заступник міністра.

Нагадаємо, раніше Маляр повідомляла, що російські війська ведуть наступ одночасно на чотирьох напрямках, але переважно без успіху.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.