ua en ru

Найкасовіша стрічка 2023 року «Барбі» онлайн на SWEET.TV

Найкасовіша стрічка 2023 року «Барбі» онлайн на SWEET.TV

В національному онлайн-кінотеатрі SWEET.TV прем’єра одного з найочікуваніших фільмів року «Барбі». Фантастична комедія з Марго Роббі та Раяном Гослінгом за чотири тижні прокату в країні зібрала понад 110 млн грн, що дозволило стрічці отримати звання «Найбільш успішного фільму Warner Bros. в Україні».

СЮЖЕТ: Головна героїня – це «Стереотипна Барбі»: та сама блакитноока білявка в рожевій сукні. Вона живе у казковому Барбіленді. У цьому полунично-рожевому світі панує на перший погляд ідеальна гармонія, аж поки «стереотипна Барбі» не починає думати про смерть...

З неприхованою сатирою у фільмі висміюють гендерні стереотипи, сексизм та мізогінію, але також і однобічні моделі як патріархату, так і матріархату. Комедійна складова фільму дійсно дуже потужна. Але сам сюжет, ідея, має глибший сенс – це детальний розбір того, що означає бути жінкою.

Фільм про самопізнання, свободу вибору та про те, що навіть у ідеальному світі ми все ще маємо недоліки і це нормально.

Рекорди стрічки

  • «Барбі» стала найкасовішим фільмом 2023 року з $1,38 млрд, обігнавши «Братів Супер Маріо в кіно» ($1,359 млрд).
  • Бюджет стрічки, за різними джерелами, становить до $145 млн.
  • Перший вікенд приніс $162 млн ― тобто перший вікенд покрив витрати на виробництво. А мільярд був зароблений за 17 днів.
  • Ґрета Ґервіґ наразі є єдиною жінкою-режисеркою, чий фільм перетнув межу в $1 млрд.
  • Фільм отримав перемогу у номінації «Найочікуваніший фільм» від Асоціації критиків Голлівуду та премію за найкращий тизер у Golden Trailer Awards.

«Барбі» поза законом

Безтурботна літня комедія викликала обурення у найконсервативніших країнах і заборону показу в кінотеатрах

  • У В'єтнамі «Барбі» заборонили через сцену з мапою, на якій зображені спірні території в Південнокитайському морі.
  • Фільм не показували у декількох мусульманських країнах, наприклад в Кувейті та Лівані.
  • В Алжирі припинили прокат після двох тижнів ― через «сцени, призначені для дорослої аудиторії» і натяки на гомосексуалізм.
  • мінкультури рф офіційно зазначила, що «Барбі» не відповідає цілям і завданням по збереженню російських духовно-моральних цінностей.

Фан-факти:

  • Створення всесвіту Барбі викликало тимчасовий дефіцит рожевої фарби у світі.
  • У фільмі знялася донька винахідниці Барбі. Щоправда, у неї була епізодична роль.
  • Десятки вбрань персонажів були створені на основі реальних лялькових костюмів Барбі та Кена.
  • Музична складова цього магічно-казкового світу складається з фанкових мелодій Марка Ронсона та Ендрю Ваятта, а також сучасних поп-треків Дуа Ліппи, Нікі Мінаж та Ice Spice.
  • Фільм має купу складних посилань на творчість Стенлі Кубрика, Френсіса Форда Копполи та навіть Зака Снайдера.

Вмикайте фільм «Барбі» українською і без реклами на SWEET.TV. Дивіться фільми в національному онлайн-кінотеатрі, а не на піратських сайтах.

SWEET.TV ― онлайн-кінотеатр неймовірних прем’єр і крутого контенту

Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV продовжує відкривати нові фільми для своїх глядачів. Фільми, які підкорюють світ, б’ють рекорди і створюють нові тренди.

Кожен глядач отримує зі SWEET.TV більше, ніж просто сервіс з телебаченням і кіно.

Найкращі фільми. SWEET.TV робить акцент на розширенні відеотеки. Адже ліцензійне споживання контенту, відмова від російських піратських сайтів ― це свідомий вибір глядачів SWEET.TV, які підтримують національний онлайн-кінотеатр. Тому тут щотижня з’являються нові стрічки ― не лише прем’єри, а й інші фільми, які стали доступні для диджитал-релізу.

Телебачення за правилами глядачів. SWEET.TV звільняє від необхідності підкорюватися розкладу програми. Адже улюблені шоу можна дивитися у записі. Деякі шоу йдуть паралельно, деякі закінчуються занадто пізно, а завдяки SWEET.TV можна все переглянути, коли зручно. І на чому зручно, адже SWEET.TV працює на телевізорі, смартфоні, комп’ютері, планшеті і через X-box. І не варто забувати, що можна встановити нагадування про вихід шоу.

Зручність і комфорт. Підключити SWEET.TV можна у зручний спосіб. Не треба заповнювати папірці, викликати майстра, купувати декодери чи тарілки, залишати дані паспорта та адресу проживання. Все просто – у 2 кліки. Якість без мерехтінь, картинка не розпадається на пікселі, без зависань. І неважливо: дивитеся ви на ТВ чи телефоні ― якість буде найкращою.

Щоб це перевірити, достатньо підключити найбільшу підписку SWEET.TV на тиждень абсолютно безкоштовно (і без додавання картки). Тож спробуйте зараз. Гарного перегляду.