ua en ru

Наєв відвідав прикордонні території Сумської області, постраждалі від обстрілів

Наєв відвідав прикордонні території Сумської області, постраждалі від обстрілів Фото: командувач Об'єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв (Віталій Носач, РБК-Україна)

Командувач Об'єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв відвідав прикордонні населені пункти Сумської області. Ці території страждають від російських обстрілів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Командування Об'єднаних Сил ЗСУ в Telegram.

Наєв ознайомився з умовами проживання місцевого населення біля кордону з РФ та населення служби українськими підрозділами. Також командувач обговорив посилення захисту цивільних об’єктів та об'єктів критичної інфраструктури Сумської області, яка має найдовший кордон з Росією - 564 км.

"На Сумському напрямку ворог щодня гатить з далекобійної артилерії та мінометів. Але, наші воїни мають чітке завдання адекватно реагувати та в разі необхідності діяти на упередження", - сказав командувач.

Наєв обговорив з командирами підрозділів низку конкретних заходів, спрямованих на забезпечення обороноздатності території та миттєвого реагування на ворожі обстріли.

Фото: Наєв відвідав прикордонні території Сумської області (t.me/KOS_ZSU)

Ракетний удар по Сумах

Вчора ввечері російські окупанти обстріляли місто Суми. Загарбники вдарили ракетою по навчальному закладу. Також через атаку пошкодженні сусідні будинки та гуртожитки.

Станом на 12:00 відомо, що внаслідок атаки загинули двоє осіб. Поранення отримали 20 людей.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.