ua en ru

Купівля квитків на автобус - електронні квитки vs паперові

Купівля квитків на автобус - електронні квитки vs паперові

Сучасний транспортний сервіс значно поліпшив якість послуг. Поява електронних квитків на автобус, цифрових аналогів класичним паперовим, спростила процес пошуку та купівлі. Деякі пасажири все ще скептично ставляться до купівлі квитків онлайн, вважаючи такий вид замовлення складним і підозрілим. У чому ж все-таки переваги електронної покупки і чи виправдані сумніви прихильників колишньої системи?

Електронні квитки vs паперові: плюси замовлення онлайн

Великий вибір, який надають сервіси пошуку та купівлі квитків онлайн, дає змогу ознайомитися з усіма доступними пропозиціями різних перевізників. Віддалена купівля вимагає лише наявності гаджета, під'єднаного до стабільної Мережі, і кілька хвилин вільного часу.

Зазначимо відразу, купити квиток на автобус на сайті skybooking.ua можливо цілодобово. Можна швидко підібрати оптимальний варіант згідно із зазначеними параметрами в пошуковому рядку. Майбутній пасажир може ознайомитися з актуальною інформацією про рейс онлайн, проаналізувати ціни на квитки, підібрати дату виїзду і швидко викупити необмежену кількість місць. Алгоритм гранично простий: на сайті обираєте напрямок, який вас цікавить, порівнюєте тарифи на відповідні дати і здійснюєте покупку.

Серед основних плюсів придбання квитків онлайн:

  • економія часу;
  • цілодобовий доступ до актуальних даних про маршрут;
  • оплата за допомогою електронного гаманця або картки;
  • можливість повернення всього в кілька кліків;
  • широкий вибір доступних пропозицій, тарифів і перевізників

Ви завжди можете перевірити дані про рейс на сайті. Виявляється, сьогодні можна уникнути довгих черг біля кас на автовокзалах, здійснити покупку з будь-якої точки світу за кілька секунд. До того ж, онлайн-купівля квитків на автобус дає змогу скористатися найкращими пропозиціями за доступними цінами. Простий спосіб скоротити витрати - здійснити покупку заздалегідь. Вартість безпосередньо залежить від часу, що залишився до виїзду. Чим раніше - тим вигідніше купувати квиток на автобус за допомогою сервісу skybooking.ua.

Купівля електронного варіанта можлива за допомогою банківської карти. Після підтвердження оплати квиток моментально приходить на вашу електронну пошту і з'являється в особистому кабінеті на сайті, якщо ви - зареєстрований користувач. Він містить усю інформацію про пасажирів, маршрут, кількість місць, час відправлення та прибуття. Електронний квиток неможливо загубити або забути вдома. Під час посадки в автобус пасажиру достатньо його пред'явити зі смартфона. У певних випадках знадобиться його роздрукувати.

Паперовий квиток - класика, що втратила актуальність

Класичні паперові квитки випускаються на спеціальних бланках, що мають захист від підробок і копіювання даних. Це значно ускладнює процес їх придбання. Для того щоб купити квиток на автобус у касах, потрібно витратити багато часу на шляху до них, у чергах у надії встигнути забронювати останнє вільне місце на рейс. До того ж ризик загубити, зіпсувати квиток або банально забути його нікуди не зникає. Про зручність для майбутнього пасажира в цьому випадку говорити складно. Така перспектива давно не приваблює сучасних користувачів, які давно оцінили зручність онлайн-покупки на сайті skybooking.ua.