ua en ru

Кулеба обговорив з президенткою Європарламенту створення спецтрибуналу

Кулеба обговорив з президенткою Європарламенту створення спецтрибуналу Фото: міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба (Віталій Носач, РБК-Україна)

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорив з президенткою Європейського парламенту Робертою Метцолою створення спеціально трибуналу для покарання російських військових злочинців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Кулебу в Twitter.

Він закликав главу Європарламенту посилити зусилля у боротьбі з безкарністю російського керівництва.

"Після відповідної резолюції Європарламенту ми скоординували кроки щодо створення спеціального трибуналу щодо злочину агресії проти України", - зазначив Кулеба.

Нагадаємо, Європарламент ухвалив резолюцію до річниці російського вторгнення в Україну. Євродепутати закликали надати Україні військову допомогу, посилити санкції проти Росії, а також готуватися до переговорів щодо вступу до ЄС.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.