ua en ru

У Краматорську та Слов'янську за вихідні спіймали чотирьох бойовиків

У Краматорську та Слов'янську за вихідні спіймали чотирьох бойовиків Фото: У Краматорську та Слов'янську за вихідні зловили чотирьох бойовиків (Getty Images)

У Краматорську та Слов'янську правоохоронці виявили трьох підозрюваних у причетності до незаконних збройних формувань РФ.

Так, 27 травня у Краматорську правоохоронці виявили підозрілого громадянина. Перевіривши його за наявними базами, патрульні встановили, що він перебуває в розшуку з 2014 року.

Того ж дня, у Слов'янську поліцейські помітили чоловіка, який, побачивши екіпаж, різко змінив напрямок руху. Під час перевірки документів інспектори з'ясували, що чоловіка розшукують правоохоронці через причетність до розбоїв і нападів.

Крім цього, в неділю в Слов'янську і Краматорську поліцейські встановили двох осіб, причетних до незаконних збройних формувань, і в одного з них, під час перевірки телефону, правоохоронці виявили прихильність до груп проросійських поглядів.

У всіх випадках інспектори передали чоловіків слідчим для подальшого встановлення обставин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під суд відправлять дев'ять бойовиків "ЛДНР", які проводили "зачистки" на тимчасово окупованих територіях.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.