ua en ru

Коли відбудеться прес-конференція Зеленського: в ОП назвали умову

Коли відбудеться прес-конференція Зеленського: в ОП назвали умову Фото: президент України Володимир Зеленський (Віталій Носач, РБК-Україна)

Прес-конференція президента Володимира Зеленського відбудеться. Але це пройде тоді, коли буде вирішено всі питання щодо безпеки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-секретаря президента Сергія Никифорова в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Прес-конференція, звісно, буде. Але поки що якихось конкретних планів немає. Є дуже багато питань щодо безпеки, - сказав Никифоров.

Він пояснив, якщо й буде організована класична прес-конференція з відкритою акредитацією, то це автоматично означає, що має бути абсолютно безпечне місце проведення.

"Як тоді в метро, пам'ятаєте? А таких місць - годі знайти. Їх, по суті, немає", - зазначив Никифоров, додавши, що безпека наразі одна з головних умов організації таких заходів.

Нагадаємо, що глава держави проводив велику прес-конференцію, присвячену ситуації в Україні та відображенню російської агресії, ще навесні. Тоді він спілкувався із журналістами на одній зі станцій Київського метрополітену.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.