ua en ru

У Харкові через атаку по житловому комплексу постраждали шість людей

У Харкові через атаку по житловому комплексу постраждали шість людей Фото: у Харкові через атаку по житловому комплексу 24 квітня постраждали шість людей (t.me/prokuratura_kharkiv)

У Харкові збільшилася кількість постраждалих після обстрілу російських військ у ніч проти 24 квітня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, Харківську облпрокуратуру.

"Постраждали три чоловіка віком 33, 45, 53 років та три жінки 24, 45, 54 років", - розповів Синєгубов.

Як зазначили у Харківській облпрокуратурі, у трьох чоловіків 33, 45 та 53 років легкі тілесні ушкодження, а у трьох жінок 25, 45 та 54 років гостра реакція на стрес.

"За попередніми даними, ворог атакував місто двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ. Зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу", - додали у відомстві.

Наслідки обстрілу

За словами голови ОВА, російські війська 24 квітня атаковали Шевченківський район. Окупанти обстріляли місто КАБами та ракетами, зафіксовані два влучання у землю.

"Внаслідок чого пошкоджено скління та зовнішнє оздоблення трьох багатоквартирних будинків, двох офісних будівель, трьох нежитлових будинків, газову магістраль", - додав Синєгубов, зазначивши, що загалом пошкоджено 568 вікон та 33 автомобілі.

Наслідки обстрілу Харкова 24 квітня (t.me/synegubov, t.me/prokuratura_kharkiv)

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).