ua en ru

Ексклюзивна національна онлайн-прем’єра. Вмикайте український психологічний трилер «Між нами» на SWEET.TV

Ексклюзивна національна онлайн-прем’єра. Вмикайте український психологічний трилер «Між нами» на SWEET.TV

Завдяки ексклюзивному контракту SWEET.TV з FILM.UA Distribution глядачі національного онлайн-кінотеатру мають змогу серед перших побачити фільм «Між нами» онлайн. Творці обіцяють цікавий сюжет і неочікувану розв’язку. Вмикайте вже зараз на SWEET.TV фільм «Між нами» онлайн і офлайн.

СЮЖЕТ: Гасло стрічки — «Тільки нікому не кажи!» повністю відповідає нуарній історії, в якій тісно переплітаються долі двох різних жінок. Саша — вродлива та волелюбна жінка, але травми минулого та наркозалежність заважають їй побудувати здорові стосунки з чоловіком, який дуже її кохає. Аня — лікарка, вона перебуває у постійній залежності від чоловіка, який їй зраджує, сина, роботи. Її життя — то суцільний душевний розлад та дискомфорт. У якийсь момент вони стають найближчими людьми одна одній. Але що так швидко поєднало геть різних жінок? Убивство? Наркотики? Любов? Ці жінки є заручницями обставин і власних рішень, які приводять їх до фатальних наслідків.

Цікаві факти

  • «Між нами» був повністю знятий за державні кошти — бюджет склав 11,2 млн грн.
  • Це ігровий повнометражний дебют режисерки та сценаристки Соломії Томащук. Вона писала сценарій до фільму два роки. Співавтором сценарію став її чоловік — оператор-постановник Юрій Дунай, для якого фільм є сценарним дебютом.
  • Головні ролі у фільмі виконали Анастасія Пустовіт, Ірма Вітовська, Дмитро Сова, Євген Єфремов, Михайло Дзюба, Сергій Детюк, Євген Ламах.
  • Зйомки фільму проходили у Києві влітку 2020 року і тривали 21 день.
  • Світова прем'єра відбулася у серпні 2021 — на фестивалі Seoul International Women's FilmFestival у Південній Кореї. А українська — на фестивалі глядацького кіно «Миколайчук Open» у червні 2022. Загалом упродовж двох років фільм побував на майже десяти міжнародних кінооглядах, у тому числі у США, Італії, Швеції й Австрії.
  • Музику до стрічки написав один з найвидатніших українських кінокомпозиторів Антон Байбаков (володар двох «Золотих Дзиґ»). Також у фільмі можна почути пісні «Між нами» та «Касета» гурту ВГНВЖ.
  • Троє людей, які працювали над стрічкою, служать у ЗСУ: головний актор Дмитро Сова, режисер монтажу Юрій Хробуст та адміністратор Андрій Костюченко.

Можна сказати, що це унікальний фільм для українського кінематографу, в якому драма переростає в трилер, а емоційний вибух трансформується в неочікуваний фінал. Тож вмикайте фільм «Між нами» онлайн без реклами ексклюзивно на SWEET.TV.

SWEET.TV — національний онлайн-кінотеатр гучних прем’єр

SWEET.TV продовжує традицію, започатковану минулого року, — відкривати доступ до українських і світових прем’єр. Тож глядачі SWEET.TV серед перших можуть дивитися онлайн кіно, яке нещодавно йшло, або ще йде у кінотеатрах.

SWEET.TV — це прямі контракти з великими виробниками кіноконтенту — FILM.UA, Sony, Disney, Warner Bros, Paramount, Sony, Universal, які дають змогу якнайшвидше додавати фільми до кіноколекцій на SWEET.TV.

SWEET.TV — це 10000+ фільмів в одному сервісі. Кіно, мультики, серіали українською і без реклами. До речі, фільми можна завантажити у додатку і дивитися без інтернету.

SWEET.TV — це сервіс для всієї родини. Адже тут є не лише найкращі фільми світу, а й телебачення. Спорт, кіно, шоу, преміальні та національні канали. А підключити одну підписку можна одразу на 5 різних пристроїв або адрес.

Зі SWEET.TV кожен отримає власний онлайн-кінотеатр на відстані кліку. А головне — протестувати сервіс можна абсолютно безкоштовно протягом 7 днів. Тож вже без зайвих слів — гарного перегляду.