ua en ru

Дніпро відправив Силам оборони пересувні майстерні з обладнанням для ремонту техніки

Дніпро відправив Силам оборони пересувні майстерні з обладнанням для ремонту техніки Фото: мер Дніпра Борис Філатов (прес-служба)

Дніпро вже витратив близько 3,5 млрд грн на придбання техніки, автівок та спорядження для ЗСУ. Крім закупівлі дронів, Дніпро також доправив армії 650 різних автівок.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Дніпровської міськради.

"Ми продовжуємо цю роботу - купуємо все необхідне, про що просять нас наші бійці. Важливо все. Легковики, вантажівки, дрони, техніка, спорядження та інструменти. Будь-що, що дозволяє нашим оборонцям просуватися вперед та берегти свої життя, йдучи до перемоги", - зазначив міський голова Дніпра Борис Філатов.

Нині оборонці отримали чергову партію з вантажівок, що укомплектовані ремонтним обладнанням, інструментами та генераторами. Це дозволяє лагодити колісну, бронетанкову та артилерійську техніку фактично будь-де. Машини мають високу прохідність та достатню вантажопідйомність.

Дніпро відправив Силам оборони пересувні майстерні з обладнанням для ремонту техніки

"Звісно, це потрібно - завжди потрібно. Ми всі повинні пам’ятати, що війна триває, і зараз ніхто не може розслаблятися. Кожен, хто зараз допомагає - разом з нами наближає перемогу нашої української держави над підступним ворогом", - наголосив один з військових.