ua en ru

DCH перемогла у конкурсі АРМА на управління "Глухівським карʼєром кварцитів"

DCH перемогла у конкурсі АРМА на управління "Глухівським карʼєром кварцитів" Фото: DCH перемогла у конкурсі АРМА на управління "Глухівським карʼєром кварцитів" (dch ua)

Компанія, що входить до групи DCH, визнана переможцем конкурсу державного агентства АРМА на визначення управителя активів "Глухівського карʼєру кварцитів".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт компанії.

"Приватне акціонерне товариство "Бластко" із групи DCH здобуло перемогу у відкритому конкурентному конкурсі, проведеному державним агентством АРМА, і після проходження всіх належних процедур стане управителем ТОВ "Глухівський кар’єр кварцитів", - сказано у повідомленні.

Як зазначили в DCH, свою перемогу в конкурсі група здобула завдяки наявності багаторічного успішного досвіду управління кар’єрами й іншими видобувними підприємствами, а також досвіду виконання функцій управителя об’єктів, переданих агентству АРМА, забезпечуючи збереження їхньої цілісності і бізнес-функціональності.

Як відзначено у повідомленні DCH, зусилля групи в управлінні "Глухівським карʼєром кварцитів" будуть зосереджені на підтримці його нормальної економічної діяльності.

"Обираючи активи для придбання, інвестування чи управління, DCH завжди діє винятково у правовому полі, оцінює правову чистоту таких об’єктів та керується виключно економічними інтересами і оцінкою бізнес-перспектив таких об’єктів, незалежно від того, хто був їхнім власником", - підкреслюється у повідомленні DCH.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що попри війну і руйнування деяких об’єктів групи, DCH забезпечує роботою близько 10 тисяч людей та здійснює послідовну політику збереження робочих місць.

З кінця лютого 2022 року підприємства DCH сплатили до бюджетів усіх рівнів 1,631 млрд гривень.