ua en ru

Боялись зіпсувати "свято". Окупанти вчора вишукували "сумнівних" людей в Мелітополі, - Федоров

Боялись зіпсувати "свято". Окупанти вчора вишукували "сумнівних" людей в Мелітополі, - Федоров Фото: окупанти вчора вишукували "сумнівних" людей в Мелітополі (Getty Images)

Російські окупанти боялись, що українські партизани можуть зіпсувати їх "свято". У зв'язку з цим військові РФ перекрили центральний проспект Мелітополя і вишукували "сумнівних" людей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram мелітопольського міського голови Івана Федорова.

"Спротив людей не здолати. У кожному обличчі мирних мешканців на окупованих територіях окупанти бачать партизанів", - наголосив Федоров.

За його даними, вчора, 23 жовтня, російські окупанти влаштували чергову фільтрацію на дорозі. Парканом і військовими вони перекрили центральний проспект Мелітополя і вишукували "сумнівних" людей.

"Причина паніки банальна: на площі міста окупанти відкривали сакральний монумент з двоголовою куркою. Покликали тільки "своїх". Боялися як би хто не нашкодив "святу", - пояснив мер.

Нагадаємо, останнім часом російські окупанти активізували пошук партизанів у Мелітополі - інтервенти почали розвішувати містом відеокамери, а також продовжують викрадати цивільних у пошуках "терористів" і партизанів.

Нещодавно росіяни навіть надіслали в Запорізьку область "загін поліції особливого призначення" з республіки Дагестан. Таким чином вони планували побороти українське підпілля в регіоні.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.