ua en ru

Аргентина – Франція: прогноз на фінал ЧС-2022

Аргентина – Франція: прогноз на фінал ЧС-2022 Фото: Антуан Грізманн проти Анхеля Ді Марії (Getty Images)

У вирішальному поєдинку чемпіонату світу-2022 збірна Аргентини протистоятиме національній команді Франції.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч Аргентина – Франція відбудеться в катарському Лусаїлі 18 грудня. Поєдинок прийме місцевий стадіон "Лусаїл Айконік Стедіум". Старт зустрічі призначений на 17:00 за київським часом.

Британська контора William Hill не змогла визначити однозначного фаворита фіналу Мундіалю. Трохи привабливішими виглядають шанси "триколірних" – коефіцієнт на перемогу склав 2,62. Імовірний успіх "альбіселесте" оцінили балом 2,87. Нічия – найменш вірогідний підсумок (кеф 3,00).

Надоптимістична ставка з голами обох команд у кожному з таймів пропонується з привабливим коефіцієнтом 13,00. Персональні фанати Ліонеля Мессі можуть закластися на два м'ячі та більше у виконанні "іншопланетянина" з приємним кефом 12,00.

Фахівці австрійської фірми Bwin зіткнулися зі схожими проблемами. Вочевидь, поміркувавши впродовж тривалого часу, там вирішили запропонувати схожі коефіцієнти на класичні результати: перемога Франції – 2,70, звитяга Аргентини – 2,80, нічия в основні 90 хвилин – 3,10.

Зі спеціальними ставками справа цікавіша. На мінімальну перемогу будь-кого з фіналістів можна поставити з коефіцієнтом 7,75. Натомість любителі інтриги розглянуть варіант із результативною нічиєю в основний час (1:1) з непоганим кефом 6,25.

Напередодні збірна Хорватії здобула бронзові нагороди Мундіалю. У матчі за 3-тє місце балканці переграли Марокко (2:1). Забитими м'ячами в складі переможців відзначилися Гвардіол і Оршіч.