ua en ru

Apple планує випустити абсолютно нову модель iPhone

Apple планує випустити абсолютно нову модель iPhone Фото: Apple планує випустити абсолютно нову модель iPhone (freepik.com)

Американська компанія Apple планує у 2024 році представити абсолютно нову версію iPhone, яка очолить лінійку смартфонів компанії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bloomberg.

Apple готується представити в лінійці iPhone 16 і пізнішої версії флагманську модель із приставкою Ultra. При цьому версія Pro Max також випускатиме компанія.

Так, компанія має намір зберегти версії смартфонів iPhone Pro і Pro Max збережуться і до них додати модель Ultra, яка ще більше підкреслить "преміальність" найдорожчого гаджета в лінійці.

Поки невідомо, чим нова модель відрізнятиметься від Pro та Pro Max, проте такий iPhone, як мінімум, отримає більш продуктивний процесор, оптичний 10x-зум та покращену селфі-камеру.

При цьому очікується, що iPhone Ultra стане першим титановим смартфоном компанії.

Нагадаємо, Apple готується до випуску VR-гарнітури. У компанії вважають, що новий гаджет зрештою може витіснити iPhone як основний продукт компанії.

Крім того, компанія планує підписати контракт із китайським виробником Luxshare Precision Industry для випуску преміальних моделей iPhone.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.