ua en ru

Англія – Україна: де дивитися матч кваліфікації до Євро-2024

Англія – Україна: де дивитися матч кваліфікації до Євро-2024 Фото: Олександр Зінченко проводить шостий сезон на Альбіоні (Getty Images)

У прем'єрному для національної команди України поєдинку в кваліфікації перед чемпіонатом Європи-2024 суперником команди Руслана Ротаня буде збірна Англії.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч Англія – Україна відбудеться 26 березня в Лондоні. Поєдинок прийме легендарний стадіон "Вемблі". Старт зустрічі призначений на 19:00 за київським часом.

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне". У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

Передматчева студія розпочнеться о 18-й годині. Її ведучими будуть Олександра Кучеренко та Роман Бебех. Гостями ж ефіру стануть екс-капітан збірної України Олександр Головко та музикант Фоззі.

Трансляція зустрічі "Трьох левів" і "синьо-жовтих" буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатами "Максимальна" та "Спорт". Матч коментуватимуть Вадим Скічко та Сергій Пейчев. Також у відкритому доступі буде аудіотрансляція на YouTube-каналі "MEGOGO СПОРТ".

Тренерський штаб збірної України відсіяв двох футболістів від заявки на матч. Не зіграють проти англійців центрбек "Динамо" Попов і ветеран із "Аль-Айна" Ярмоленко. Останній щойно відновився після ушкодження.